Inlägg på Linneas begäran.

Ikväll har jag och Martin ätit middag och tittat på vår favoritduo på tv (hemligt vilken) (det är två tjejer) (en mamma och en dotter) (de heter Lorelai Gilmore) (båda två). Sen han gick hem så har jag dels kapat hans twitterkonto och dels chattat med Linnea. Jag och Linnea har pratat om att vi är fina, och så lite om att digiutvecklas och väldigt mycket om typ allt i hela världen och så. Gillar henne en del. 

Och utöver detta så har jag under kvällen också hunnit skjutit upp att tvätta, funderat på att köpa en iphone, och haft en liten gnutta framtidskris. Så allt är ganska mycket som vanligt, vilket innebär att jag tänkte somna till Carrie Bradshaws neurotiska röst igen och försöka vakna åtta för att tvätta, snooza till tio, och ta buss 41 klockan 11.14 (hoppas ingen stalker läser detta). 

Fast imorgon är förstås inte riktigt som vanligt för imorgon så åker jag med bussen till Ikea, inte till skolan. Vi ska ha utflykt och testa sängar och soffor och äta mat och flytta in i provlägenheter och annat (500) Days of Summer-trams. Det ska bli svinkul faktiskt. Så nu lämnar jag bloggen därhän! Det här blev ett långt inlägg.

Kommentarer
Postat av: beybladelover_90

lml

2012-04-03 @ 14:25:59
Postat av: Ell

Ni skrek penis också, eller hur????

2012-04-04 @ 21:57:56

Jag tycker att:

Vem är du:
Kom ihåg mig

Mejladress:

Har du också en blogg?

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0